Monday, August 15, 2016

A wonderful day with Daler Yusuf @ Mid Valley





Assalamualaikum :)



Sabtu lepas, Team Daler Yusuf memberi peluang kepada fans untuk meluangkan masa bersama Daler Yusuf. Event ni untuk pemenang contest yang dianjurkan oleh admin Team Daler Yusuf.  Fatin antara 8 pemenangnya hehe.. Pemenang yang lain yang turut join, Kak Dayah, Ejay, Syaffaf, Laila dan Kak Shita. Ada jugak pemenang lain yang tak dapat join huhu.. Alhamdulillah, bukan senang nak cari jawapan kuiz tu tau, kena google, scroll ig Daler, cari kat semua media sosial yang ada :)

Event diadakan di Mid Valley, Fatin pergi merempit ke sana then solat zuhur terus ke restoran Kenny Rogers Roasters. Sampai je, Daler dah ada, dengan Alyssa & Ira. Amboi smart giler Daler pakai sut bagai. Rupa-rupanya dia ada interview pagi tu, patutlah pakai formal. Bak kata Alyssa, macam nak pergi ambik awards hehe..


Then kitorang lunch sambil borak2 dengan Daler. Tapi mula2 tu macam krik krik sebab semua macam speechless haha.. Fatin order macaroni cheese, sebab tak pernah try. Tapi tak sedap macam my favourite mac cheese kat Secret Recipe huhu.. Tapi licin jugak okay, iolls tak suka membazir :)


Macaroni cheese

Sorry gambar blur..

Lepas makan, kitorang pergi main bowling. Fatin dah cuak sebab tak reti main haha.. Iolls tau marathon je, yang lain ke laut..

Comel je tengok Daler pimpin tangan anak Kak Shita
Tu dia Daler excited key in nama semua orang :)
Team Daler Yusuf
Daler tunjuk skill dia
Main punya main, masing2 menunjukkan kehebatan masing2. Daler ni terer jugak main, adalah yang strike. Yang paling terer Ejay. Fatin tak payah tanya, masuk longkang je haha, kena banyak praktis lagi ni haha.. Daler excited bagi semangat kat setiap orang, Go Fatin, Go Lyssa, Go Syaffaf, Go Ejay, Go Laila, Go Kak Shita! Masing2 semangat bila Daler jerit haha..

Wefie :)
Screen shot dari ig story Daler
Lepas habis, kitorang pun bergambar & wefie. Fatin bab wefie ni memang ketaq lah, so bagi kepada yang pakar, lagi2 artis macam Daler memang dah biasa la kan hehe..

Sape artis ni, Ejay ke Daler :p

Overall, memang enjoy! Borak2, bergelak tawa, dapat kenal kawan baru! Thanks Daler for spending time with us, Team Daler Yusuf. Daler ni sangatlah baik & tak sombong langsung, rajin melayan kerenah fans. Before this Fatin pernah jumpa artis2 yang muka ketat jumpa fans, maybe ada problem kot masa tu kan, husnuzon..

Tingginyaaa Daler, 180cm okay..
Thanks jugak kepada semua team, Alyssa, Ira, Ejay, Syaffaf, Laila, Kak Shita, Kak Farah! Semua friendly! Nice to meet u olls, till we meet again, Insya Allah.. :) Some pics credit to Ejay & Lyssa.


By the way, ini kali kedua Fatin jumpa Daler, dulu kat event 'Daler Yusuf 's Birthday Bash' tahun lepas, boleh klik tajuk untuk baca hehe.. Kalau korang tak kenal siapa Daler lepas baca entri tu, dapatlah tau serba sedikit pasal Daler ni :)

Balik rumah boleh tak Fatin sesat, main redah je, lalu Bangsar, lepas tu entah mana2 Fatin ikut je signboard mana nak, asalkan minyak tak kosong, aku redah je, alhamdulillah sampai jugak haha :D Then kat rumah, kakak cakap, "Tak habis2 dengan Daler dia.." Aku cakaplah, "Yelah, orang takde bf, so keluar dengan celebrity crush lah.." hahaha, ok bye :p

By the way, sape yang tak kenal Daler boleh tengok entri -> Siapa Daler Yusuf?

p/s: Fatin ada video dari Daler, nak tengok kena tunggu 2 september nanti eh ;)


2 comments:

  1. salam...
    wahh beshnyer dating korang..heheh
    untonglaaaa ^o^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam, hehe, thanks for reading this entry :)

      Delete